onsdag 18 januari 2012

KÄR...LEK

Gråsäl i havet

"..Go now, but go in love, For it's the only way...." Jag hör musiken dundrar ur mina högtalare i bilen och känner att Yes, så är det! Och så gasar jag på lite mer, för nu är det bråttom...., jag ska till Kärleken ♥ Djuren..., det jag brinner mest för här i livet! Djuren som fyller mig med en ofantlig kärlek. Den där äkta, vackra, okonstlade och så ärliga kärleken. Jag ler, mitt hjärta ler när jag hör dom på avstånd! Jag känner hur mungiporna dras uppåt och så står jag bara där och ler :o) Men attan också, här kan man inte stå och le och se fånig ut på en strand - det är ju bråttom :o)

Solen går snart ner, som vanligt får man stressa på för att hinna med innan allt är mörkt igen. Ändå så har det faktiskt blivit lite ljusare redan... Och hemma hos Jonna, min syster hittade vi förutom vintergäck som blommade, snödroppar och en BLÅSIPPSKNOPP :o))

Gråsälar och knubbsäl

Att möta dessa underbara djur får mitt hjärta nästan att brista av ren kärlek!

Sälar leker

Att få ta del av deras alldeles underbara kärlekslek, är något av de finaste jag vet i livet. Dom pussas, dom leker, dom ylar, dom slåss, dom pussas igen....och jag lovar er - man är i sjunde himmeln ♥


Det är svårt att hålla kameran still, för man blir så himla glad av dom - och man vill fota alla på en och samma gång :o)


Jag vet att ljuset är tråkigt, det var mulet och ganska så mörkt - men ser ni kärleken? Ååååh, den där underbara ljuvliga kärleken som är så vacker! Jag önskar jag kunde förmedla deras ljud till er..., men trots brist på sol och vackert ljus, så kan jag övertyga er om att ens hjärta blir översvämmat av ljus av denna kärlek.

Säl kärlek 

Det finns inget finare än kärleken...., inget vin smakar bättre än..., kärleken, kärleken :o)) Jaaaa, så sant så sant!

Kärlek mellan sälar 

Kärlek är att kunna vila sig i din famn - eller att du bär mig när jag inte orkar mer....

-" Åhh, snälla, lek lite mer med mig är du snäll, jag lovar att jag inte ska bita dig...., så hårt " 

Sälpar tittar mot mig 

Havets hundar. Berättade jag att det var svårt att låta bli att pussas?? ♥

Säl vrål

 Ett underbart skådespel och en fantastisk symfoni från havets underbara.

Jag sa ju att det var svårt att sluta pussas ;o)


En blick, och jag är i sjunde himmeln - helt såld är jag och kan knappt fota för jag bara skrattar av lyckan jag känner :o)


För det mesta ser bilderna ut så här!!! Japp :o) Dom simmar fram till en, och så tittar dom på en och sen gör dom värsta plasket mot en, en kul lek ;o))


Kan tyvärr inte hjälpa att bilden blev så här, får skylla det på sälarna som leker med mig :o)

Sälsymfoni

Önskar jag kunde förmedla ljud här, men tyvärr kan jag inte det, men om jag säger att dom låter bättre än allt ni hört i musikväg, så är det faktiskt sant :o)

Solnedgång på stranden

Och för att liva upp lite, så vill jag bara säga att ibland skiner solen och då känns det nästan som om man förflyttat sig till planeten Mars :o)


Fotograf på stranden ...och ibland ser man dom..., fotograferna som vandrar allena och jag tycker det vilar något alldeles speciellt vackert med en ensam fotograf. Önskar er alla en härlig fotovecka!
 /Tammy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar