fredag 2 september 2011

Living on the Edge

Godmorgon gott folk, dax att vakna till ännu en strålande dag :o) Här har ni en som är mycket morgonpigg, klockan är nu 01:25 för att vara exakt och jag är pigg som en lärka... Japp, jag har nyss vaknat - arghh!! Hur ska jag bli trött nu då?? Hur ska jag kunna somna NU? Ja, så här fel blir det ibland om man har MIGRÄN...

 Jag vaknade till en alldeles fantastisk morgon idag, solen strålade in och jag trodde nästan jag drömde..? efter att det har regnat konstant i flera månader nu, iaf känns det så, - så vaknar man alltså med värsta migränen när solen äntligen behagar visa sig. Livet är ett hån :o) - Snälla sol, inte idag..., gör inte så här mot mig!! Men solen hon sken allt vad hon kunde och aldrig gör väl en sol så ont som när man har migrän. Jag försökte vända mig om, försökte allt vad jag kunde att ta bort allt ljus som fanns, samtidigt som jag kände panik att jag skulle bli liggande just idag när det äntligen var fint väder.

Jag som hade så mycket jag ville försöka fota.. När jag då äntligen nästan försvinner in i drömmarnas värld igen, så börjar något så irriterande att pipa någonstans i huset... - Vad är det NU?? Går upp och håller samtidigt i mitt huvud som känns som om det ska falla av nånstans..., men hittar inte var ljudet kommer ifrån...? Lägger mig igen, och då är det där igen..., ljudet!! MEN snälla!! (Ljud och ljus är det värsta jag vet när migränen kommer)

 Men se där uppe i taket, där kommer det ifrån, det enervernade ljudet..., - långt där uppe sitter den - brandvarnaren som bestämt sig för att jäklas just idag! Hur ska jag nå dit upp? Jag måste sova, bestämt lägger jag mig ner igen, nu får det liksom vara nog! Men, den fortsätter....., jag funderar på att ta en hammare och liksom kasta upp dit och se om jag kan träffa den? Ja, bara det blir tyst..., men var är hammaren? Jo, i förrådet, liksom stegen...liksom snart jag själv så klart. Kanske jag borde flytta in i förrådet istället, där är kanske lugnt och tyst och mörkt?

 Ut och hämta stegen, och jag ska bespara er vilket elände jag hade innan jag fick ner brandvarnaren, men självklart råka jag ju trycka på en testknapp där på sidan av den som fick den att börja vråltjuta och jag tappa självklart greppet om stegen i ren rädsla och trillade ner,- men på vägen hann jag dra med mig en jättefin växt :o) Sen hade jag sån tur att jag nyligen vattnat den där jättefina växten - så jag fick vatten över hela sängen och hela golvet och kunde börja byta lakan och sen tvätta golv och det var då, mitt huvud föll av till slut :o)

 När jag väl lade mig ner i min säng sedan så slog hjärtat så fort att jag är glad att jag faktiskt sitter här :o) För att lugna ner mitt vilt bankande hjärta tänkte jag på alla mjuka och vänliga saker i livet, och på alla söta djur... Och det är ju inte bara jag som lever - "Living on the Edge" :o) Tänk att kunna träffa någon inuti en liten blomma?

Två rapsbaggar inuti en blomma

Bilden är tagen i min trädgård med en Canon 5D Mark II och Canon 100/2,8 Tänk att få vandra runt på rosens bladkant .., vilken vacker värld!

Liten rapsbagge i en vit ros

Bilden är tagen i min trädgård med en Canon 5D Mark II och Canon 100/2,8 Vad är bättre än en vän som räcker sin hand?

En rapsbagge står ovanpå sin kompis

Bilden är tagen i min trädgård med en Canon 5D Mark II och Canon 100/2,8 Ibland är det bäst att inte se bakåt, eller neråt... - ändå kan man inte låta bli!


Rapsbagge hänger ner över blommans kant. Bilden är tagen i min trädgård med en Canon 5D Mark II och Canon 100/2,8 Såja, nu ska jag hoppa i säng, förlåt - gå i säng!
 /Tammy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar